torsdag 26. august 2010

Helt fantastisk dugnad

Helge Runde river vegger i kjelleren
En helt fantastisk gjeng møtte opp til dugnad i ettermiddag og kveld. Tidligere i dag jobbet jeg med andakten til familiegudstjenesten søndag og ett av bibelversene jeg er innom er fra Fork. 4.9 hvor det står;

"Det er bedre å være to enn én; de får god lønn for sitt strev. For om de faller, kan den ene hjelpe den andre opp. Men stakkars den som er alene! Når han faller, har han ingen til å reise seg opp”. (Fork.4.9).

Harold Sævik og Jon Peter Frøystad
fjerner den gamle multikabelen
Det er bedre å være to enn en… eller tre, fire, fem ja hundre for den sags skyld. Jeg så det i praksis i dag, gjennom praktisk handling, gjennom gode og oppmuntrende ord, gjennom et herlig fellesskap.

Herøy Frikyrkje ønsker å være en levende menighet, en byggeplass, ikke bare i en byggeplass hvor et nytt kirkebygg skal reises, men et sted hvor vi kan dele liv, bety noe for hverandre, i omsorg og kjærlighet. Et sted der Jesus får møte oss med sin grensesprengende kjærlighet. 

Ellers har det fra entreprenør vært full aktivitet i og rundt kirka idag. Taket over lillesalen blir nå fjernet, en midlertidig vegg settes opp mellom lillesal og hovedsal og både idag og i morra blir det sprengt.

Erhard Hermansen




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar